Om Os

Vores mål er at levere produkter af stor værdi for vores kunder og udvikle den eksisterende kundebase. Du er velkommen til at gennemse vores online butik og kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hvem er vi, og hvad gør vi repræsenterer?

Vi er en producent, en repræsentant og en forhandler af Batterier, Batterier, kamera batterier, batteridrevet håndværktøj batterier, batteriopladere og andet tilbehør.

Disclaimer

Batterierne og andre produkter, der leveres af vores virksomhed er [erstatning for] sælges til brug med bestemte fabrikanterne, og enhver henvisning til produkter eller varemærker tilhørende sådanne selskaber udelukkende med henblik på at identificere producenterne, som vores produkter [er erstatning for] kan anvendes. Vores firma og denne hjemmeside er hverken tilknyttet, godkendt af, licenseret af, forhandlere for eller relateret på nogen måde til disse fabrikanter, heller ikke de produkter, der udbydes til salg via vores hjemmeside fremstillet af eller sælges med tilladelse fra producenterne som vores produkter [er erstatning for] kan anvendes.

Vi har handlet med succes online siden 2005, i samarbejde med andre udtalt handelsselskab oprindeligt. Omfattende specialviden, engagement til sourcing produkter af høj kvalitet, opretholdelse af betydelige lagre og hurtig levering, etc. så vi kan levering af store sorter af pålidelige produkter til store virksomheder og individuelle brugere. Vi har over 3.000 produkter, der er tæt på handel pris.

Vi specialiserer os i at sælge genopladelige batterier til bærbare computere, el-værktøj, videokameraer, digitale kameraer, mobiltelefoner, PDA'er, scannere, spillere, MP3, batteriopladere og andre relaterede tilbehør. Vores kundekreds omfatter mange store virksomheder, offentlige og uddannelsesinstitutioner samt titusindvis af individuelle kunder i Det Forenede Kongerige og Irland.

Som alle vores produkter er købt direkte fra markante producenter, er vi i stand til virkelig at tilbyde produkter af høj kvalitet til utroligt lave priser. Ud over den stadig bredere vifte af produkter, vi sælger, er vi også dedikeret til at bringe produkter af høj kvalitet til kunder til rimelige priser med bedste kundeservice. Alle produkter leveres med en et års garanti.

i indsamler kun de oplysninger, der kræves for at behandle din ordre, som holdes helt fortrolige og ikke sælges eller distribueres til tredjemand. Kreditkortnumre slettes automatisk efter at være blevet behandlet. Du kan handle i tillid som globale-butikker aldrig har haft en enkelt forekomst af svigagtig brug af kreditkort. Hvis du stadig er bekymret for internetsikkerhed, kan du kontakte os via telefon.

Email: order@dkbatteri.com

Telefon: 00852-39072584

Vores kontortid er fra 8:30 til 05:00 mandag - fredag.