Garanti

Vi garanterer, at de produkter, der sælges på vores hjemmeside er 100% helt nye og uden fejl i materialer og forarbejdning.

GARANTI OG RETUR

RETUR

GARANTI

Paypal:

PayPal accepterer Mastercard, Visa, Discover, American Express et eCheck. (Samlet beløb < 480 € )

Säkerhet Garanti:

Shopping med os, er trygt og sikkert. Ingen af vore kunder har nogensinde rapporteret svigagtig brug af deres kreditkort som følge af shopping hos os. Du kan være sikker på at de oplysninger, du giver os, er fortrolige. Vi hverken sælger, udlejer eller deler information om vores kunder med andre parter.

RETUR

Alle produkter, der sælges fra vores hjemmeside har en et års garanti periode, medmindre andet er angivet. Produkterne er helt nye og er fri for fejl i materiale og kvalitet. Vores detaljerede garanti politik er som følger:

Vi garanterer, at de produkter, der sælges på vores hjemmeside er 100% helt nye og uden fejl i materialer og forarbejdning.

Alle produkter, der sælges fra vores hjemmeside har en et års garanti periode, medmindre andet er angivet. Produkterne er helt nye og er fri for fejl i materiale og kvalitet. Vores detaljerede garanti politik er som følger:

  1. Medmindre andet er angivet, vi garanterer vores produkter i 1 år under normale, ikke-kommerciel brug.
  2. Få din gratis ACE Forsikring for batteri og batterioplader (KUN).
  3. Efter halvfems (90) dage og op til et (1) år efter købet, vil vi, underkastes inspektion, reparation af defekte batteri eller erstatte det med et nyt eller renoveret enhed. Angivelsen skal være ledsaget af en Return Merchandise Authorization (RMA) nummer, som skal udstedes efter anmodning, og skal sendes forudbetalt. En forsendelse rabat vil blive udvidet til kunden i tilfælde af, at en defekt i materiale eller udførelse er bekræftet.
  4. Medmindre andet er angivet, garantiperioden er et år fra den oprindelige købsdato. En udskiftning element, hvis de sendes ikke genstarte eller på nogen måde forlænge garantiperioden.
  5. For batteripakker eller batteri relaterede produkter, celle kapacitet udtynding over tid under regelmæssig brug er normalt, og er ikke en indikation af defekt. Et batteri, der bevarer firs procent (80%) af den originale kapacitet efter tolv måneder, der betragtes som normal.
  6. For batteripakker eller batteri relaterede produkter, garanti er ugyldig, hvis batteriet er blevet uretmæssigt opkrævet, installeres eller misbruges på nogen måde, eller hvis mærket og / eller bar kodet garanti label er blevet fjernet eller ændret.
  7. Hvor det er relevant, skal alle anmodninger om garantikrav afkast være ledsaget af et bevis for køb og ske via forhandleren eller stikkontakt, hvor batteripakken oprindeligt blev købt.
  8. Hvis du skifter mening og ønsker at returnere varen til en tilbagebetaling, kan du kontakte vores kundeservice og få en Return Merchandise Authorization (RMA) nummer inden for femten (15) dage efter købet. Retur inden for tredive (30) dage fra købet, kan gøres ordning for udveksling, kredit-eller tilbagebetaling efter vores skøn. Et produkt returneres til refusion eller ombytning skal være i original emballage, og det skal være fuldstændig, og uden skader. Kunden er ansvarlig for forsendelsesomkostninger på returvarer. Til din beskyttelse, vi anbefaler, at du forsikre din returforsendelse mod tab eller skader, og at du bruger en afsender, der kan give dig dokumentation for levering. Vores tilbagevenden politik er at refundere købsprisen (ekskl Forsendelsesomkostning (gebyr inkluderet)).
  9. Denne garanti gælder ikke for enheder, såsom computere eller kameraer, der er drevet af vores batteripakker. Vi kan ikke holdes ansvarlig for forkert brug af vores produkt (er).

General Returpolitik

Det er vores mål at give vores kunder med 100% tilfredshed. Hvis en eller anden grund ikke er tilfreds med vores produkt (er), så kontakt os straks, enten via telefon eller e-mail og få din faktura handy. Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. Hvis du returnerer varen (erne) til os inden for 15 dage, refunderer vi den fulde pris produkt (levering og gebyrer vil ikke blive refunderet, medmindre det bevises, at afkastet er et resultat af vores fejl). Forud for returnering vores produkter, email os for en RMA og fuldføre vejledning i at sende produktet (er) tilbage til os. Se venligst "RMA procedurer" herunder. Hvor det er relevant, skal alle anmodninger om garantikrav afkast være ledsaget af et bevis for køb og ske via forhandleren eller stikkontakt, hvor produkterne blev købt. Alle afkast er kun kredit og skal ske inden for femten (15) dage efter fakturadato. Vi forbeholder os ret til at opkræve et femogtyve procent (25%) udsætning gebyr.

Det er kundens ansvar at betale for returfragten, og at udvise rimelig omhu for at beskytte mod skader i fragt, hvis du ønsker at returnere produktet eller anden grund.

Generel Bestilling Politik

Din modtaget en ordrebekræftelse fra os betyder ikke vores accept af din ordre. Vi forbeholder os ret til at acceptere eller afvise din ordre på ethvert tidspunkt efter modtagelse af din ordre eller anden grund. Hvis dit kreditkort allerede er blevet sigtet for købet, og din ordre annulleres, skal vi straks udstede en kreditnota for det beløb, opkrævet på det kreditkort, der anvendes til ordren. Visse ordrer skal indhente vores forhåndsgodkendelse med en acceptabel metode til betaling, som er oprettet ved vores faktureringssystem afdeling. Vi kan kræve yderligere kontrol eller oplysninger inden behandling og forsendelse ordrer.

Return Merchandise Authorization (RMA) Procedurer

Anskaf en Return Merchandise Authorization (RMA) nummer: Alle emner, hvis returneres uanset grund skal ledsages af en Return Merchandise Authorization (RMA) Antal, der skal udstedes, når udfylde ansøgningen eller anmode gennem order@ukbattery.org.uk . RMA er kun gældende for tredive (30) dage (poststemplet af eller bærer indsendt af den 30. dag).

Medtag RMA på ydersiden af emballagen: Det bør klart fremgå af return-forsendelsesetiketten af pakken. Pakker uden RMA vil ikke blive accepteret. Afsendes inden for tredive (30) dage: Produkterne skal returneres inden for tredive (30) dage efter udstedelsen af RMA. Pakker modtages efter den 30. dag ikke vil blive accepteret og vil blive returneret til kunden.

Pak i original emballage: Lukket alt oprindeligt modtog, herunder alle manualer og beslægtede materialer. Anbring det emballerede produkt i en beskyttende ydre kasse. Vi skal have alle originale produkter for at behandle din returnering eller ombytning. Vi er ikke ansvarlige for produkter, der er beskadiget på grund af dårlig emballage, skamferet emballage eller forsvundne forsendelser. Produkterne skal returneres 100% færdig, herunder alle komponenter, originale æsker og pakningsmaterialer, manualer, blank garanti kort, og andet tilbehør, som fabrikanten.

Tilbagebetaling

Når vi har udstedt en tilladelse tilbagebetaling til banken, vil kredit vises på kundens erklæring inden 1-2 fakturering cyklusser, afhængig af den tid, den kortudstedende bank for at gennemføre en sådan transaktion. Credit vil blive udstedt for en del omkostninger og skat fratrukket eventuelle udsætning gebyrer (hvis relevant). Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke i alle tilfælde.

Tilbagebetaling vil ske med samme betalingsmetode som den oprindelige rækkefølge. Kreditkort tilbagebetalinger vil kun ske til samme kort, der anvendes til det oprindelige køb.

Du kan kontakte os, sender ikke noget tilbage til os uden at få et RMA-nummer først.

Det kan forsinke dig at få en erstatning eller tilbagebetaling, hvis vi bare modtage varer tilbage uden forudgående viden.